Een echt Rolex horloge kopen; voor jezelf of om cadeau te doen

Een Rolex koop je waarschijnlijk maar een keer in je leven. Als het voor jezelf is, kan het om een bijzondere gelegenheid gaan. Je hebt een belangrijke deal voor het bedrijf binnen gehaald en wordt hier ook extra voor beloond. Die extra financiële waardering zet je om in iets tastbaars, iets dat je elke dag aan je pols kunt doen en waar je op elk moment naar kunt kijken en van kunt genieten. Sommige mensen dragen niet eens meer een horloge, door de smart Phone die ze bij zich dragen. Maar jij kunt dit luxe artikel wel waarderen.

Andere bijzondere gelegenheden

Niet alleen een mooie deal binnenhalen, kan een gelegenheid voor de aankoop van een Rolex zijn. Als je je partner een prachtig cadeau wilt doen vanwege de duur van jullie relatie, zal dat zeer in de smaak vallen. Maar ook wanneer je naar een chique diner gaat, wil je dat je outfit af is met een mooi horloge. Je wilt dan niet je dagelijkse smart watch om je pols hebben, die tijdens de speech allerlei geluiden maakt ter herinnering van afspraken die in je agenda staan of een fitness app die aangeeft dat je je doel van die dag nog niet gehaald hebt. Een Rolex is een bijzonder horloge, voor bijzondere momenten. Alleen jij kunt bepalen wat voor jou zo’n bijzonder moment is.

Eigenschappen Rolex

Rolex horloges zijn er in verschillende materialen en kleuren. De bandjes kunnen van metaal of van leder zijn. Je kunt een Rolex met een rustige uitstraling kiezen, of een horloge in felle kleuren prefereren. Het kan een klassieke vorm hebben, of juist moderner zijn. Je hebt wijzers die in het licht donker geven of horloges die de dag van de maand laten zien. Behalve in metaal, krijg je Rolexen ook in geelgoud, witgoud, Everose-goud of platina. Er zijn er zelfs een paar met diamanten.

Oystersteel-staal

Oystersteel is een soort staal die zeer resistent is tegen corrosie. Het heeft daarnaast een hele mooie satijnen finish, wat de uitstraling bijzonder maakt. Rolex staat bekend om het gebruik van Oystersteel. Het wordt ook gebruikt in de chemische industrie en in de ruimtevaart. Het is te vergelijken met edelmetalen voor wat betreft de sterkte en je hebt er gegarandeerd de rest van je leven plezier van.